Voorjaar 2017

Intervisie en inspiratie 17-03, 07-04

In de maandelijkse intervisie en inspiratiebijeenkomsten ontmoet je mensen die zich bezig houden met actuele onderwerpen over werk, een balans houden tussen werk en privé, keuzes maken, solliciteren en netwerken. Je werkt aan je eigen uitdagingen en doelen. Zowel door digitale uitwisseling als een collega buddy wordt je scherp gehouden en geëvalueerd. Oud deelnemers presenteren hun plannen en geven je tips en ideeën over hoe zij het hebben aangepakt. Je kunt je hier aanmelden. Deelname is gratis.

Inspiratie door beelden 17-03

Ben je benieuwd hoe je kunt solliciteren en presenteren met beelden? Hoe kunnen beelden je helpen in de keuzes die je maakt in je loopbaan of werk? Mark Meesters werkt bij SKVR. De instelling voor cursussen op het gebied van muziek, theater, dans en beeldende kunst in Rotterdam. Hij neemt je via beelden mee in de keuzes die heeft gemaakt in zijn werk en hoe hij anders is gaan werken. Daarna gaan we aan de slag met je ‘eigen beeldvorming’ (welke voorbeelden kennen we bij het solliciteren en netwerken, presenteren en hoe kan kunst daarbij een rol spelen?). Je kunt je hier aanmelden. Deelname is gratis.

Powerpoint verleden tijd? Maak je presentatie interactief met Prezi! 07-04

Genoeg van die ellenlange teksten en slides bij presentaties? Wil jij leren werken met een interactief presentatieprogramma? Wil jij je publiek of deelnemers er echt bij betrekken? Marloes Soer neemt je mee in de wereld van Prezi. Zij laat je zien hoe zij zelf presentaties maakt en daarna ga je aan de slag met je eigen Prezi. Een eigen laptop of tablet/ipad is noodzakelijk om deel te nemen. Je kunt je hier aanmelden. Maximum aantal deelnemers: 12. Kosten: er staat een pot waar je een eigen bijdrage in kunt doen voor de trainer en kosten voor de locatie.

Filmavonden bij Shofukan 10-03, 07-04, 12-05

Shofukan werkt samen met Camera Japan aan een veelzijdig filmaanbod. Tot aan de zomer kun je een keer per maand genieten van een bijzondere film. Hou de Facebookpagina van Stichting Shofukan in de gaten!