Vooral het stuk persoonlijke effectiviteit heeft mij erg geholpen en doet dat nog steeds. Hoe ik om ga met lastige situaties en personen. Vooral het "op de derde stoel" gaan zitten en het besef van het pad wat ik afleg en altijd een stap terug kan doen om de richting te veranderen. Ook het opschrijven van mijn persoonlijke missie helpt mij nog dagelijks.
— Stefan

E-coachprogramma

Via E-coaching help ik  je structuur en ideeën te ontwikkelen. Daarmee kan ik je de aankomende periode ondersteunen bij het zoeken naar een nieuw landschap voor jezelf en je werk. Je helpen  betekenis te geven aan je leven en werk door creativiteit en de natuur. Zij vormen een grote bron van inspiratie in mijn werk.

Online coaching is de perfecte manier om los van afspraken en plaats te werken. Omdat je werkt met een onlineprogramma kun je wanneer en waar ook ter wereld inloggen. Dus werken aan het ontwikkelen van jezelf  in eigen tempo. Omdat jouw loopbaanvraagstukken en persoonlijke ontwikkeling dat verdienen.  Je wilt net als ieder mens van waarde zijn voor jezelf en je omgeving.

Per week besteed je zo’n 1,5 uur tot 2 uur aan de online-interventies. Een programma duurt maximaal 9 weken. Wil je meer informatie over E-coaching? Neem dan hier contact op.

In een e-coachingstraject help ik  je bij onderstaande vragen:

 • Hoe om te gaan met veranderingen en onzekerheid?
 • In welke richting wil ik me ontwikkelen?
 • Wat betekenen creativiteit, natuur en kunst in mijn werk en hoe kan ik ze als inspiratiebron gebruiken?
 • Persoonlijke vragen over zelfvertrouwen, balans, rust en ondernemerschap

Voor bedrijven:

 • Online-interventies en vaardigheden ontwikkelen
 • Design van e-coachtrajecten voor meerdere medewerkers

Gratis oriëntatiegesprek

Shofukan Coaching biedt  je de mogelijkheid om je gratis te oriënteren op loopbaancoaching. Door met e-coachingsprogramma’s te werken, bereik ik ook mensen en bedrijven in het buitenland. Zoek je een inspirerende route om je persoonlijk en professioneel te ontwikkelen? Maak dan nu een afspraak voor een gratis oriëntatiegesprek via zoom.

Kijk bij impressies  en reviews hoe anderen dat gedaan hebben of neem contact op voor een gratis oriëntatiegesprek.

 

Een coachingstraject voor medewerkers bestaat uit:

Belemmerende patronen opsporen, bewust maken en doorbreken;

 • Rust en ruimte vinden
 • Persoonlijke ontwikkeling
 • Oriëntatie op innerlijke drijfveren, kwaliteiten, passie, inspiratie en creativiteit;
 • Werk-privébalans, omgaan met (tijds-)druk;
 • Leiderschap en ondernemerschap in organisaties;
 • digitaal netwerken en het opbouwen van een netwerk;
 • digitale presentatie gericht op win-win voor medewerker en bedrijf

Shofukan Coaching onderscheidt zich door:

Een team van geregistreerde senior loopbaan-, outplacement, teamcoaches & trainers (NOLOC, Stichting Register) die zichzelf permanent ontwikkelen en scholen. Zij bieden een professionele mix van ziel en zakelijkheid. De unieke en rustgevende locatie biedt meerwaarde voor coaching. Inspirerende literatuur voor coaching kunt u vinden in de bibliotheek van Shofukan. Shofukan Coaching beschikt over een breed regionaal en landelijk netwerk via werkgeversorganisatie VNO NCW.

 Investering en afspraak

De kosten hangen af van de vraag en het niveau van uw medewerker en het aantal sessies. Bij coaching vanaf 10 werknemers gelden andere tarieven. Wilt u een prijsindicatie? Vul dan hieronder uw gegevens en vraag in voor een (gratis) oriënterende zoom-afspraak.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.