E-coaching voor rijksambtenaren

 

https://shofukancoaching.nl/cms/wp-content/uploads/2018/01/CMI-logo-concultant-2015-2018-B-472x309-300x196-1-300x196.jpg

Werk je minimaal drie jaar bij de Rijksoverheid? Heb je nu behoefte aan sparren tijdens de Coronacrisis? Dat kan via e-coaching. Persoonlijke vragen en vragen als: hoe blijf ik me ontwikkelen worden beantwoord in online interventies: hoe ga ik om met de crisis (verstijven, vechten of inspireren)? Wat kan ik zelf doen om me digitaal te blijven ontwikkelen? Hoe kan ik nu bijdragen en van waarde zijn voor mijn omgeving, opdrachtgevers en klanten?

A&O-fonds

Via het A&O fondsheb je recht op een loopbaan e-coachingstraject van 7 sessies. De enige voorwaarde is dat je een traject start bij een CMI-geregistreerde coach/bureau. Shofukan Coaching is geregistreerd bij het CMI. De e-coaching voor rijksambtenaren geldt voor medewerkers van ministeries, onderwijsinspectie, belastingdienst, rechtbank en alle andere rijksambtenaren kunnen gebruik maken van de regeling. Ik help je graag bij het aanvragen van een traject. Het beschikbare budget is beperkt en inschrijving kan tot 30 juni 2020, dus schrijf je in!

Wat houdt e-coaching in?

Je gaat online 9 weken aan de slag met vragen die je bezig houden. Dit kunnen vragen zijn op het gebied van je persoonlijke ontwikkeling: hoe ga je om met de veranderende omstandigheden of hoe blijf je je ontwikkelen? Jouw persoonlijke vragen zijn het uitgangspunt. Tweemaal per week hebben we schriftelijk contact en krijg je online-interventies en opdrachten (filmpjes, video’s, oefeningen, uitwisseling). Ook kun je deelnemen aan de online inspiratiesessies via Zoom. Waarbij je door anderen die ook een e-coachingstraject volgen wordt geïnspireerd en gestimuleerd.