Programma winter en voorjaar 2018

Intervisie en inspiratie 19 januari, 16 februari, 16 maart, 6 april 2018.

In de maandelijkse intervisie en inspiratiebijeenkomsten ontmoet je mensen die zich bezig houden met actuele onderwerpen over werk, een balans houden tussen werk en privé, keuzes maken, solliciteren en netwerken. Je werkt aan je eigen uitdagingen en doelen. Zowel door digitale uitwisseling als een collega buddy wordt je scherp gehouden en geëvalueerd. Oud deelnemers presenteren hun plannen en geven je tips en ideeën over hoe zij het hebben aangepakt. Je kunt je hier aanmelden. Deelname is gratis.

Loopbaanvragen op je pad – Naar buiten! – 6 april 2018.

Buiten zijn, bewegen, lopen en ondertussen nadenken over je werk en je leven. Hoe maak jij keuzes? Welke weg kies je als het moeilijk wordt? Kies je voor jezelf of ga je vaak met anderen mee? Aan de hand van inspirerende opdrachten uit het boek ‘Natuur Werkt!’ neem ik je naar de Rhoonse Grienden. Je kunt je hier aanmelden. Deelname is gratis.

Loopbaantraject voor rijksambtenaren vergoed tot eind 2017!

Werk je minimaal drie jaar bij de Rijksoverheid? Wil je eens een loopbaancheck, coaching of onderzoeken of je nog op je plek zit? Dat kan. Via het A&O fonds heb je recht op een loopbaancoachingstraject van 7 sessies. De enige voorwaarde is dat je een traject start bij een CMI-geregistreerde coach/bureau. Tini van de Wetering is ingeschreven als register Coach bij het CMI. Medewerkers van ministeries, onderwijsinspectie, belastingdienst, rechtbank en alle andere rijksambtenaren kunnen gebruik maken van de regeling. Ik help je graag bij het aanvragen van een traject. Het aanvragen kan tot 31 december 2017. Het beschikbare budget is beperkt, dus schrijf je snel in!

Filmavonden bij Shofukan vanaf maart 2018

Japans cultureel centrum Shofukan werkt samen met het Camera Japan Festival aan een veelzijdig filmaanbod. Vanaf maart 2018 kun je weer een paar keer genieten van een bijzondere film. Houd de Facebookpagina van Shofukan in de gaten!