Loopbaancoaching voor rijksambtenaren

 

https://shofukancoaching.nl/cms/wp-content/uploads/2018/01/CMI-logo-concultant-2015-2018-B-472x309-300x196-1-300x196.jpg

Werk je minimaal drie jaar bij de Rijksoverheid? Heb je nu behoefte aan loopbaancoaching? Persoonlijke vragen en vragen als: hoe blijf ik me ontwikkelen worden beantwoord in online interventies: hoe ga ik om met de crisis (verstijven, vechten of inspireren)? Wat kan ik zelf doen om me digitaal te blijven ontwikkelen? Hoe kan ik nu bijdragen en van waarde zijn voor mijn omgeving, opdrachtgevers en klanten?

A&O-fonds

Via het A&O fonds heb je recht op een loopbaancoachingstraject van 7 sessies. De enige voorwaarde is dat je een traject start bij een CMI-geregistreerde coach/bureau. Shofukan Coaching is geregistreerd bij het CMI. De e-coaching voor rijksambtenaren geldt voor medewerkers van ministeries, onderwijsinspectie, belastingdienst, rechtbank en alle andere rijksambtenaren kunnen gebruik maken van de regeling. Ik help je graag bij het aanvragen van een traject. Het beschikbare budget is beperkt en inschrijving kan tot 30 juni 2021, dus schrijf je in!

Wat houdt loopbaancoaching in?

Je gaat gedurende vier maanden werken aan vragen die je bezig houden. Dit kunnen vragen zijn op het gebied van je persoonlijke ontwikkeling: hoe ga je om met de veranderende omstandigheden of hoe blijf je je ontwikkelen? Jouw persoonlijke vragen zijn het uitgangspunt.  Eens per twee of drie weken krijg je een coachingssessie waarna je online-interventies en opdrachten (filmpjes, video’s, oefeningen, uitwisseling) krijgt. Ook kun je deelnemen aan de online inspiratiesessies via Zoom of buiten waarbij je door anderen die ook een coachingstraject volgen wordt geïnspireerd en gestimuleerd.