Ik heb nogal veel drukte in mijn hoofd. Een sessie buiten, levert vrijwel direct ontspanning op. Ik merk dat er dan meer rust in mijn hoofd komt, waardoor er ruimte is om dingen uit de natuur op te merken. Mijn ervaring is dat ik op zulke momenten in staat ben om hele andere dingen te bedenken dan wanneer ik achter een bureau zit. Het heeft mij inspirerende inzichten opgeleverd met betrekking tot hoe ik mijn carrière verder vorm wil geven.
— Ryanne Tieman

Waarom de natuur voor jou werkt

Wandelcoaching helpt je minder te piekeren, meer rust te ervaren en meer voor jezelf te kiezen. Ook krijg je een frisse blik en kun je helder denken. En er is meer ruimte om te voelen. Omdat je in de vrije natuur bent en niet ingeklemd zit tussen vier muren. Kortom:  even weg van kantoor, collega’s en bazen.

“Tijdens de wandelcoaching met Tini heb ik geleerd om los te laten. Doordat ik mijn hoofd ‘uitzet’, voel ik me na zo’n wandeling een stuk lichter. Verder helpt de omgeving waar in Rotterdam gewandeld wordt, enorm mee om de opdrachten die ik krijg direct te ervaren. Zelfs de regen is geen bezwaar. Juist eerder een motivatie!”
– E. de Roode, SKVR, Freelance presentator

 

Wanneer kiezen voor wandelcoaching?

 • Ben je vaak aan het piekeren?
 • Zit je hoofd vaak vol?
 • Voel je je gespannen, onzeker, perfectionistisch?
 • Verlang je naar meer tijd en ruimte voor dingen die echt belangrijk zijn voor je?
 • Zoek je nieuwe inspiratie in je loopbaan?

Wat levert wandelcoaching op?

In de natuur zitten antwoorden. Ga je links of rechts en waarom? Of loop je liever dat bospad in waardoor je het wandelpad in het veld verlaat? Allemaal vragen die ervoor zorgen dat jij je bewust wordt van wat je doet en wilt. Het biedt ten eerste zelfinzicht en draagt daarmee bij aan wat je wilt bereiken. Ten tweede combineer je praten, denken, voelen en bewegen. Met andere woorden de meest complete aanpak. Met als resultaat:

 • Je zit lekker in je vel en je bent minder aan het malen.
 • Afstand nemen en keuzes maken die ervoor jou toe doen.
 • Meer lef en minder de neiging om perfectionistisch te zijn.
 • Helderheid over de volgende stap in leven of werk.
 • Meer creativiteit, zelfcompassie en lef.
 • Durven kiezen voor wat voor jou belangrijk is.

Waar bestaat een traject uit?

Het programma bestaat uit een combinatie van creatieve, praktische en buitensessies. Tijdens de coaching gebruiken we het boek Natuur werkt, geschreven door Tini van de Wetering en Judith Zadoks. Doordat je bewustzijn en beweging combineert ontstaat er  inspiratie en creativiteit.   Wandelcoaching in Rotterdam en e.o.betekent ook wandelen in de mooiste natuurgebieden. Je raakt los  van je vaste gewoontes en patronen en krijgt inspiratie om een volgende stap te zetten in je werk of in je leven.

‘Walk your talk’

Je hoort het vaak: walk your talk! Maar wat betekent het nou eigenlijk?  Kijk naar het onderstaande filmpje en zie hoe anderen hun pad aan het volgen. Zij wandelen samen door de Rhoonse grienden. Leer van ze door te zien welke successen, missers en lessen zij leerden, zodat jij het voorbeeld kan volgen.

Wandel je mee in Rotterdam?

Neem jij meer regie over je eigen werken en je leven? Ga jij jouw eigen natuur meer laten zien? En jouw eigen authentieke pad bewandelen? Meld je dan aan.


 

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

2 Responses to Wandelcoaching Rotterdam

 1. […] Wandelcoaching Rotterdam […]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.