Op de site van Shofukan locatie kun je kennis maken met de locatie van Shofukan, een inspirerende plek. Een plek die rust geeft. Een toegevoegde waarde voor loopbaancoaching, outplacement en managementcoaching.

inspirerende vergaderruimte en trainingsruimte in Rotterdam

De inspirerende vergaderruimte en trainingsruimte in Rotterdam en de (Japanse) tuin rond het gebouw van Shofukan Locatie kunt u huren voor uw eigen activiteiten. Of het nu vergaderingen, (team-) trainingen, cursussen, conferenties, wekelijkse lessen, zakelijke gesprekken, presentaties, filmshoots of fotosessies zijn: u bent voor alle bijeenkomsten – uitgezonderd bruiloften en partijen – bij ons aan het goede adres. En… parkeren is in Oud Charlois gratis! Wij stellen de beschikbare ruimtes op de website graag aan u voor. Ga naar shofukanlocatie.nl

In één van de laatste intacte hofjes van Rotterdam, aan de pittoreske Charloisse kerksingel 32-14 in Oud Charlois, staat een prachtige kleuterschool uit 1929. Het pand is ontworpen door architect A.J. van Doorn (1870-1950) en is onder meer de thuisbasis van Japans cultureel centrum Shofukan. De school, die als één van de weinige gebouwen in Rotterdam aan de Amsterdamse School herinnert, is vrijwel volledig intact gebleven. Er zijn nog veel oorspronkelijke details: van de houten toegangsdeuren tot het tegelwerk op muren en vloeren, van het glas in lood tot de bankjes in de gymzaal en van de gootsteentjes tot de materiaalkasten in de lokalen.

Zoek jij in werk regelmatig naar inspirerende vergaderruimte voor het management? Zoek je een mooie plek om gesprekken of onderhandelingen klanten te voeren? Plan je het jaarlijkse team- of bedrijfsuitje? En wil je eens wat anders dan een zaaltje in een luxe hotel? Dan hebben wij goed nieuws!

Veel trainers en bedrijven hebben Shofukan de afgelopen jaren al ontdekt als één van de meest inspirerende plekken van Rotterdam. Voor een vergadering, (team-)training, boardmeeting,  zakelijk gesprek, presentaties of voor ontspanning.