Ik heb geleerd om wat meer rust te nemen, het heft meer in eigen handen te nemen en geleerd om naar mezelf te luisteren: "wat wil ik!" Ik heb ontdekt dat er ontelbare mogelijkheden zijn en dat het aan mijzelf is om daar iets mee te doen.
— Emmy

Ontwikkelen in je loopbaan. Dat is waar het bij loopbaancoaching over gaat: je loopbaan in het verleden, je huidige plek en waar je naar toe wilt. We houden je een spiegel voor, confronteren je indien de situatie daar om vraagt, maar belangrijk is dat we altijd integer en behulpzaam zijn. Shofukan Coaching werkt vanuit een inspirerende locatie in Rotterdam. Wij kunnen je helpen bij de volgende vragen en wensen:

 • Ik heb altijd zo weinig energie.
 • Ik heb een te specialistische achtergrond. Kan ik nog wel switchen?
 • Ik wil iets anders maar ik weet niet wat.
 • Ik wil een beter evenwicht tussen werk en privé.
 • Ik wil meer zelfvertrouwen.
 • Ik wil weten wat mijn passies zijn en hoe ik die kan inzetten.
 • Ik weet niet hoe ik een nieuwe stap moet zetten.
 • Ik stond graag in de schaduw, nu wil ik mijn zichtbaarheid en impact vergroten.
 • Ik heb het niet naar mijn zin op mijn werk.
 • Ik ben 54, is er nog wel werk voor me?
 • Ik wil meer rust en perspectief in mijn leven.
 • Hoe kan ik loskomen van mijn hypotheek, de mening van anderen en kiezen wat ik zelf wil?

Het loopbaancoachingstraject

Je staat stil bij jouw rode draad in werk en leven en de keuzes die je tot op heden hebt gemaakt. En je brengt unieke talenten, kwaliteiten en waarden in kaart. Ook ontdek je waar je energie van krijgt en wat jou van binnenuit motiveert. Vervolgens ontwikkel je een toekomstvisie met concrete stappen die je daarin kunt gaan zetten. Dat is loopbaancoaching bij Shofukan Coaching.

Gratis loopbaancoaching voor rijksambtenaren

Werk je minimaal drie jaar bij de Rijksoverheid? Wil je eens een loopbaancheck, coaching of onderzoeken of je nog op je plekzit? Dat kan. Via het A&O fonds heb je recht op een loopbaancoachingstraject van 7 sessies. De enige voorwaarde is dat je een traject start bij een CMI-geregistreerde coach/bureau. Shofukan Coaching is geregistreerd bij het CMI. Medewerkers van ministeries, onderwijsinspectie, belastingdienst, rechtbank en alle andere rijksambtenaren kunnen gebruik maken van de regeling. Ik help je graag bij het aanvragen van een traject. Het aanvragen kan tot 30 september 2019. Kortom het beschikbare budget is beperkt. Maak een vrijblijvende afspraak.

Het resultaat van loopbaancoaching

Leven

Na het traject heb je meer zelfvetrouwen. Je kunt je professioneel presenteren. Je maakt bewuste keuzes en je bent in staat je beperkende patronen te doorbreken. Je ervaart rust en evenwicht om een volgende stap te zetten waarbij je gaat voor het meest belovende en inspirerende perspectief.
Bekijk de successen van Michaël, Arthur en Anja te zien van loopbaancoaching.

Werk

Je hebt een grondig beeld van je talenten, passies en drijfveren en je weet dit vertalen naar een inspirerende en realistische loopbaanrichting en toekomstvisie.  Daarnaast zie je uitdagingen, ondernemen, netwerken en eigentijds solliciteren als kansen. Ook leer je de verschillen tussen Instagram, Facebook, Twitter en LinkedIn en hoe je deze kunt gebruiken. Je kunt het actief zoeken naar gewenste en passende banen of zelfstandig ondernemerschap, optimaal inzetten.

Informatie

De inhoud en begeleiding wordt afgestemd op jouw specifieke vraag. Een loopbaantraject omvat gemiddeld 6-8 gesprekken van 1½ uur. Onze loopbaancoaches staan midden in de samenleving en beschikken over uitstekende netwerken zowel landelijk als regionaal. Bel 06-11327926 voor een oriënterend gesprek of reageer hieronder.