Wie kan er beter vertellen wat je aan onze diensten kunt hebben dan onze klanten?

Hieronder staan een aantal korte reacties van deelnemers aan onze trajecten verzameld.

Average rating:  
 39 reviews
by Nico Konijnenburg, Ruhrtalbahn Cargo BV on Shofukan Coaching
Dood spoor

Ik was op een dood spoor geraakt om de plannen te realiseren in mijn loopbaan. Door de sessies ben ik weer in mijzelf gaan geloven en heb ik knopen door gehakt door alle mitsen en maren aan de kant te schuiven. Inmiddels ben ik weer aan het werk en volg ik een opleiding daarnaast. Door de heldere uitleg en stevige feedback maakt dat je uiteindelijk tot keuzes komt.

by Els de Boer, SKVR on Shofukan Coaching
Futloos en zonder richting

Door veel veranderingen op het werk was de onzekerheid en onduidelijkheid in mijn lijf gaan zitten. Futloos en zonder richting dobberde ik wat rond. De gesprekken en oefeningen van Tini hebben mij geholpen om dat dobberen weer wat vaart en richting te geven. Soms confronterend, dan weer met zachte hand werd ik uit mijn comfort zone gehaald. Er was ruimte om de keuzes te onderzoeken die voor mij essentieel zijn. Het voelde goed dat er iemand in mij geloofde.

by K. Lemmens, RPPC on Shofukan Coaching
Scherp krijgen van cv, missie en competenties

Scherp krijgen van mijn cv, missie en competenties, dat is waarom ik bij Shofukan Coaching aanklopte. Na interessante coachingssessies heb ik inzicht verkregen waar ik wat aan had, waar ik verder mee kon. Een aanrader om op een andere manier tegen je eigen capaciteiten en competenties aan te kijken en deze over te brengen richting derden.

by Mark Meesters, SKVR on Shofukan Coaching
Overtuigend durven kiezen en gaan waar ik voor sta

De kracht van het traject zat hem voor mij in het zelf ontdekken, focus aanbrengen in je drijfveren en uitgaan van je eigen intrinsieke kracht. Het gaf mij hernieuwde energie om zowel zakelijk als privé met heldere blik vooruit te kijken en met overtuiging te durven kiezen en gaan waar ik voor sta.

by Marianne Levering - Wonen Watering on Shofukan Coaching
Wat doe je als je dreigt vast te lopen in je eigen idee over een volgende carrièrestap?

Stug doorzoeken of pas op de plaats maken en sparren met een leuke en 'stevige'
jobcoach. Ik koos voor het laatste.
Ik kwam bij Tini uit omdat ik iemand zocht die mij niet zou laten ontsnappen op de momenten dat ik het  lastig vond worden. Juist dan is het goed dat iemand je op een op een prettige maar duidelijke manier helpt om te blijven kijken naar waar een belemmering zit of een overtuiging die je niet helpt. Lopend door en kijkend naar de natuur of naar buiten starend naar de vogels in de Japanse tuin. Er is altijd wel iets te zien wat mooi verbeeldt waar je op dat moment over nadenkt. Beelden helpen om  uitdrukking te geven aan datgene wat je van binnen wel weet of voelt maar met woorden nog niet altijd kunt vangen. Dat leverde bijzondere momenten op.
De verschillende methodieken, creatieve werkvormen en de intervisiegroepen op vrijdag, met telkens weer een verrassend programma, hebben mij geïnspireerd. Het resultaat was dat ik weer op een rijtje heb gezet wat ik belangrijk vind in mijn werk.
Dat leidde er kort daarna ook toe dat ik precies die functie vond die past bij wat ik zocht.

by Sylvia van der Kant, Nationale Nederlanden on Shofukan Coaching
Turning point in een veranderende wereld

Als sparringpartner, strateeg, creatieveling en vanuit haar hart heeft ze me door een paar comfortzones geloosd. Ik kijk dan ook met een verrijkt gevoel terug op onze inspirerende gesprekken en achterliggende boodschappen. Met aangereikte methodieken zoals (systeem)opstellingen, wandel coaching, inspiratiesessies en netwerkbijeenkomsten raakt Tini zowel in de breedte als in de diepte die aspecten om tot noodzakelijke keuzes en verandering te komen van binnenuit. Voor iedereen die op een turning point staat in zijn of haar leven in een veranderende wereld vol onzekerheden, raad ik een traject met Tini van harte aan.

by Owen Tjon Sie Fat, Kwaliteitsmedewerker AH on Shofukan Coaching
Smeulende ontevredenheid

Door een veel te lang smeulende ontevredenheid over mijn werk en relaties besloot ik uiteindelijk om toch  hulp in te schakelen, en dat bleek een schot in de roos. De benadering van Tini is helder, professioneel en getuigt van kennis van zaken. Maar tegelijk is er veel geduld en ondanks een no-nonsense houding oordeelt ze niet. Door mijn sessies met haar heb ik een aantal stappen ondernomen om aan wat eerst mijn hobby was een nieuwe vorm te geven, en om niet meer aan mijn capaciteiten te twijfelen. Ik beveel Tini van de Wetering zeker aan voor diegenen die een inspirerende coach zoeken.

by Martin Huizinga, Zadkine on Shofukan Coaching
Een schot in de roos!

In mijn functie als adviseur liep ik de laatste tijd rond met mijn ziel onder mijn arm. Ik werd niet gehoord en veel van wat ik probeerde mislukte. Ik had het gevoel vast te zitten en raakte vaak gefrustreerd, omdat ik niet in staat was mijn doelstellingen te realiseren. Mensen meekrijgen lukte mij niet meer. Door de aanpak van Tini heb ik veel meer rust gekregen in mijn werk. Ik ben veel beter in staat om de focus te houden en krijg veel meer gedaan dan voorheen. Ook ben ik veel beter in staat om te gaan met teleurstellingen en mislukkingen. Daarnaast ben ik aan het veranderen van een ‘zender’ naar een ‘ontvanger.’ Ik geef anderen veel meer ruimte dan voorheen, om hen ook in de gelegenheid te stellen een bijdrage te leveren aan niet mijn, maar onze doelstellingen. Ik heb veel meer rust en overzicht gekregen in mijn werk en mijn passie komt veel beter tot zijn recht dan voorheen. Door verschillende oefeningen werd mij een spiegel voorgehouden  en ben ik er achter gekomen wat mij remde in mijn ontwikkeling.

by Jan van Hassent on Shofukan Coaching
Mezelf presenteren, meer profileren en een persoonlijk toekomstplan

Na een reorganisatie bij St. Zuidwester werd ik boventallig. Doordat mijn functie verdween, ben ik mij gaan oriënteren op de vraag hoe ik persoonlijk verder moest bij deze verandering en ben ik via via bij Shofukan Coaching terecht gekomen. De manier waarop Tini deze coaching doet, heb ik ervaren als prettig, professioneel en leerzaam - maar ik werd ook af en toe uit mijn comfort zone getrokken. En dat helpt. Zelfreflectie en bewustwording had ik nodig. Ik heb geleerd mezelf te presenteren aan een groep, ben me bewust geworden van mogelijkheden, verbeteren en structureren van het netwerken, keuzes maken, mezelf meer profileren en een persoonlijk toekomstplan maken. Maar het belangrijkste is dat ik nu een duidelijk beeld heb van waar ik sta in de organisatie en welke mogelijkheden ik heb voor de resterende tijd van mijn loopbaan in de zorgsector.Jan van Hassent, voorzitter OR en begeleider bij St. Zuidwester

by Branka Zivanovic, Afdeling MO, Gemeente Rotterdam on Shofukan Coaching
Doelgerichte en professionele loopbaancoaching die aanzet tot zelfreflectie

De loopbaancoaching biedt een doelgerichte en professionele aanpak die aanzet tot zelfreflectie wat mij beter in staat stelt om te onderzoeken welke baan het beste bij mij past. Tini doet het op een leuke manier en ze zorgt ervoor dat de sessies plaatsvinden in verschillende inspirerende omgevingen. Kortom een coach die ik graag zou aanbevelen.

Page 1 of 4:
«
 
 
1
2
3
4
 
»