Wie kan er beter vertellen wat je aan onze diensten kunt hebben dan onze klanten?

Hieronder staan een aantal korte reacties van deelnemers aan onze trajecten verzameld.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 48 reviews
by Gonnie Hulshof, Gemeente Rotterdam on Shofukan Coaching
Voor iedereen die uit balans is geraakt en in vaste gedragspatronen zit opgesloten

Ik wilde graag succesvol reintegreren in mijn functie en daarbij oude valkuilen vermijden. Ik heb geleerd om mijn grenzen aan te geven en ruimte te maken voor kwetsbaarheid. Ik ben nu eerlijker over wat ik allemaal tegelijk op mijn bord kan hebben met gewoon zeggen dat ik iets niet weet of dat ergens onzeker over ben. Ik voel me niet schuldig als ik tijd voor mezelf maak als de spanning op het werk oploopt. Ik wil verder werken aan hoe ik mijn creativiteit in mijn werk kwijt kan. 

by John Vos, Gemeente Rotterdam on Shofukan Coaching
Combinatie van zakelijkheid en spiritualiteit

Wat het me het meest aansprak was combinatie van zakelijke, aardse zaken en spiritualiteit, gericht op belang van de werkgever en werknemer. Door zelfonderzoek en beroepsoriëntatie heb ik een goede kijk gekregen op waar mijn passie ligt. Via niet voor de hand liggende wegen netwerken en oriënteren heeft mij veel inzichten en interessante gesprekken opgeleverd.

by Terra Hensema on Shofukan Coaching
Voor mensen die dichter bij hun eigen motivatie willen komen

 Ik ben geactiveerd om er echt op uit te gaan en dingen te doen; naar bijeenkomsten over voor mij relevante onderwerpen, veel netwerken en me bijvoorbeeld aansluiten bij een klimaatgroep. Hierdoor heb ik echt kunnen ervaren wat ik leuk vind en betere keuzes kunnen maken, in plaats van hier alleen maar over na te denken. Ik heb geleerd meer rust te mogen nemen en te vertrouwen op mijn oordeel. De combinatie van zakelijkheid en spiritualiteit sprak mij aan.

by Eric Bos, St. Zuidwester on Shofukan Coaching
Vernieuwde energie en plezier in mijn werk

In het coachingstraject heb ik kritisch naar mijzelf kunnen kijken en daar lering uit getrokken. We hebben de blik gericht op de toekomst. Ik kan me met vernieuwde energie en plezier op mijn werk focussen. Daarvan profiteer niet alleen ik maar ook collega’s, cliënten en de organisatie. 

by Saskia, werkzaam in de Rechtspraak on Shofukan Coaching
Coaching als een katalysator

De coaching werkte voor mij als een katalysator. Ik ben trots op mijn werk, op het werk dat ik aanlever en op mijn senioriteit. Ik ga gemakkelijker contacten aan en neem weer initiatieven. Ik heb mijn netwerk uitgebreid, het vuur is blijvend aangewakkerd. Geschikt voor professionals die vastgelopen zijn in hun werksituatie, daar verandering in willen brengen, maar niet weten hoe.

by Evita de Roode, presentatrice ZZP / projectleider SKVR on Shofukan Coaching
Inzicht in kwaliteiten, persoonlijke waarden en expertise

Ik heb minder last van stress en kan nu meer werken vanuit balans en persoonlijke kracht. Ik weet beter waar mijn persoonlijke waardes en arbeidskansen liggen. De toegevoegde waarde heeft geleid tot professionalisering, ik kan beter aangeven waar mijn kwaliteiten liggen en wat mijn expertise is. Ook van de zzp-mogelijkheden heb ik veel opgestoken. 

by Marianne Kalter, Gemeente Rotterdam on Shofukan Coaching
Hoofd en hart verbinden

Ik heb leren begrenzen en mijn beperktere energie goed leren inzetten. Ik ben meer hoofd en hart gaan verbinden en inzicht gekregen wat voor mij belangrijk is en welke activiteiten mijn leven extra kleur geven. Voor iedereen die behoefte en lef heeft om inzicht te krijgen in eigen ontwikkeling en energiehuishouding.

by Nita Halman, SKVR on Shofukan Coaching
Prettige mix van praktisch handelen en zingeving

Ik wilde uit de uitzichtloze situatie raken en meer plezier en voldoening ervaren in mijn werk. Het meest waardevolle was dat ik stappen durfde nemen waarvan de toekomst onzeker was, dus dat ik weer in beweging kwam. Er is veel anders nu: ik heb een nieuwe baan aan de andere kant van het land, in een kleine stad in het groen en in een kleine organisatie. Cultuureducatie in combinatie met onderwijsontwikkeling dat is waar het voor mij om gaat.

by M. Eymes, Gemeente Rotterdam on Shofukan Coaching
loopbaancoaching: helderheid, creativiteit en ander perspectief

Ik wilde meer inzicht krijgen in wat de vervolgstap in mijn werk is.  Na een vervelende periode wilde ik de chaos helder krijgen zoals wat ik zelf belangrijk vind als persoon en in mijn werk.  Ik ben vanuit een ander perspectief gaan kijken, meer vanuit mezelf in plaats vanuit de omgeving. Mijn creatieve kant verbind ik nu meer met mijn zakelijke kant.

by Nico Konijnenburg, Ruhrtalbahn Cargo BV on Shofukan Coaching
Dood spoor

Ik was op een dood spoor geraakt om de plannen te realiseren in mijn loopbaan. Door de sessies ben ik weer in mijzelf gaan geloven en heb ik knopen door gehakt door alle mitsen en maren aan de kant te schuiven. Inmiddels ben ik weer aan het werk en volg ik een opleiding daarnaast. Door de heldere uitleg en stevige feedback maakt dat je uiteindelijk tot keuzes komt.

Page 1 of 5:
«
 
 
1
2
3
4
5
 
»