Wie kan er beter vertellen wat je aan onze diensten kunt hebben dan onze klanten?

Hieronder staan een aantal korte reacties van deelnemers aan onze trajecten verzameld.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Shofukan Coaching
Average rating:  
 60 reviews
by Chantal Prins, SKVR on Shofukan Coaching
Voor Iedereen die onrust ervaart op gebied van loopbaan of tegen nieuwe levensfase dilemma’s aanloopt

Na de loopbaancoaching tel ik meer mijn zegeningen. Ik luister naar mijn gevoel, accepteer mijn grenzen en maak me minder druk om de volgende stap en plannen vanuit angst. Als ik ‘plan’ is dat omdat het iets is wat leuk is en energie geeft. Ik realiseer me dat ik niet perfect ben, goed is goed genoeg. De fysieke oefeningen brachten mij terug naar mezelf en ook de creatieve oefeningen vond ik heel waardevol.

by Linda, Gemeente Rotterdam on Shofukan Coaching
Passende werkomgeving en meer zelfvertrouwen

Door het traject heb ik zicht gekregen op wat er bij mij past, welke werkomgeving en werkzaamheden. Door de coachingsgesprekken en methodieken heb ik meer zelfvertrouwen gekregen.

by Martin Kreft, VVE 010 on Shofukan Coaching
Extra hulp bij richting geven van je loopbaan, een duwtje in de rug om doelen te behalen

Ik wilde voor mezelf een richting geven aan hoe ik meer voldoening in mijn loopbaan kon krijgen. Er achter komen wat mijn passie is en hoe ik dit in mijn werk kan implementeren op korte en lange termijn. Door coaching ben ik me bewust van mijn gedragspatronen en de invloed op mijn dagelijkse keuzes, zodat ik er ook meer sturing aan kan geven. De oase van rust bij Shofukan Coaching in Rotterdam heeft me geholpen om echt na te denken wat ik wil.


Het meeste concrete punt waar ik nu mee verder ga is: “Ik ontwerp en maak meubels en zelf voorzienende Tiny Houses. Ik gebruik mijn reizen en dagdromen voor inspiratie.” De start van mijn Tiny House is inmiddels begonnen.

by Emine Cakirai, Gemeente Rotterdam on Shofukan Coaching
Zit ik op mijn plek? Loopbaancoaching biedt inzicht en duidelijkheid

Moet ik mijn koers veranderen? Geef ik genoeg mijn grenzen aan? Past deze organisatie bij mij? Wat maakt mij gelukkig? Wat zijn mijn waarden en komen deze terug in mijn huidige werk en de organisatie? Ik geloof dat loopbaancoaching vooral interessant is voor mensen die op zoek zijn naar inzicht en duidelijkheid rondom de eigen loopbaan. Daarin is het wel handig dat je durft. Dit kunnen echt kleine stapjes zijn maar ik denk dat dit programma je ook kan helpen te gaan doen. De omgeving sprak mij ook aan, oase van rust midden in Rotterdam. Het allerbelangrijkste wat ik nu anders zie is dat nu mijn eigen keuzes maak wat betreft mijn geluk. Ergens mee stoppen of een andere weg inslaan voelen niet direct meer aan als falen.

by Sheila Doesburg, Gemeente Rotterdam on Shofukan Coaching
Grenzen aangeven en authentieke keuzes maken

Ik heb opnieuw mezelf 'gevonden',   ik sta weer op solide grond. Dankzij de netwerkgesprekken maak ik makkelijker contact. Ik heb keuzes gemaakt die authentieker zijn en die me innerlijke rust geven. Ik ken weer mijn grenzen, ik weet weer wie ik ben.

by Kim Schuurmans, Albeda College on Shofukan Coaching
loopbaancoaching voor docenten

Ik was blij verrast van de rust die het me bracht om eens een hele ochtend stil te staan bij mijn eigen ontwikkeling, me te richten op een balans tussen werk/studie en ontspanning . Ik vond het waardevol om met elkaar in gesprek te zijn, steeds opnieuw over vragen na te moeten denken die je stelde, of te werken aan opdrachten in het boekje. De plek, deed voor mij ook een hoop goeds, even uit de werksetting. De loopbaancoaching heeft me opgeleverd dat ik ‘ontspanningsmomenten’ ga inbouwen, dingen doen die ik leuk vind! En ook stilstaan bij wat ik allemaal al bereikt heb, wat goed gaat.

by Maaike de Ruiter, Trivire on Shofukan Coaching
Van de gebaande paden bij de cursus inspiratievolle gesprekstechnieken

Na de cursus inspiratievolle gesprekstechnieken neem ik drie lessen mee:


  1. Toets je veronderstellingen aan de praktijk, stel (open) vragen.

  2. Kijk niet alleen naar het doel, het praktisch nut van een gesprek. Ook de voorbereiding, de weg er naar toe is belangrijk. Durf te inspireren door filmpjes, boeken, beelden en uitwisseling.

  3. Wijk eens van de gebaande paden; we zijn naar buiten gegaan waar we verrassende inzichten opdeden.


 

by Ronald Karssies, Albeda College on Shofukan Coaching
Loopbaanoriëntatie zet aan tot het maken van plannen

Ik vind dat loopbaanoriëntatie echt hoort bij een inductieprogramma voor docenten. In een sfeer van vertrouwen hebben we ideeën en problemen gedeeld. De creatieve oefeningen, het werken buiten, het tijdschrift, de wandeling vond ik zeer inspirerend. Ik ga een toekomstplan maken en mijn netwerk inzetten bij het reflecteren op mijn loopbaan. De concreetheid tot het komen van doelen en acties hebben mij echt geholpen.

by Miranda Buitelaar on Shofukan Coaching
Wat ik heb opgebouwd zet ik nu om in ondernemerschap

Kies vanuit je hart, door keuzes te maken is mijn richting duidelijker geworden. Sommige dingen hebben tijd nodig en het niet sturen op eindresultaat maar op het proces is voor mij een leerschool. Met andere woorden wat meer geduld. Jammer vond ik wel dat er geen totaal nieuwe passie naar boven is gekomen. Maar ik gooi niet weg wat ik heb opgebouwd/geleerd en nu in ondernemerschap. Het ontdekken en exploreren van ondernemerschap en de  link met ‘brood bakken’, mijn hobby, gaf mij een mooi beeld om verder te gaan. Het grote netwerk van Tini heeft me een aantal interessante netwerkcontacten opgeleverd.

 

by Martin van Kreft on Shofukan Coaching
Wat is mijn passie? 


Ik wilde voor mezelf een richting bepalen en hoe ik meer voldoening in mijn werk kon krijgen. Er achter komen wat mijn passie is en hoe ik dit in mijn werk kan implementeren op korte en lange termijn. Door het traject ben ik me bewust van mijn gedragspatronen en de invloed op mijn dagelijkse keuzes,  zodat ik er ook meer sturing aan kan geven. Het meeste concrete punt waarmee ik verder ga, is het maken van meubels en zelfvoorzienende tiny houses, naast het werken bij een VVE organisatie. Ik gebruik mijn reizen en dagdromen voor inspiratie.” De start van de eerste tiny house is inmiddels begonnen.

Page 1 of 6:
«
 
 
1
2
3
 
»