Wie kan er beter vertellen wat je aan onze diensten kunt hebben dan onze klanten?

Hieronder staan een aantal korte reacties van deelnemers aan onze trajecten verzameld.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Shofukan Coaching
Average rating:  
 51 reviews
by Martin van Kreft on Shofukan Coaching
Wat is mijn passie? 


Ik wilde voor mezelf een richting bepalen en hoe ik meer voldoening in mijn werk kon krijgen. Er achter komen wat mijn passie is en hoe ik dit in mijn werk kan implementeren op korte en lange termijn. Door het traject ben ik me bewust van mijn gedragspatronen en de invloed op mijn dagelijkse keuzes,  zodat ik er ook meer sturing aan kan geven. Het meeste concrete punt waarmee ik verder ga, is het maken van meubels en zelfvoorzienende tiny houses, naast het werken bij een VVE organisatie. Ik gebruik mijn reizen en dagdromen voor inspiratie.” De start van de eerste tiny house is inmiddels begonnen.

by Carolien, Gemeente Rotterdam on Shofukan Coaching
Balans en rust hervonden

Het meest waardevol heb ik de individuele wandelsessies ervaren, de warme maar ook directe en vasthoudende benadering van Tini en de intervisiebijeenkomsten buiten en binnen. Door te wandelen kwam niet alleen mijn hoofd aan bod, maar ook mijn gevoel. Door om me heen te kijken en stil te staan bij de dingen die me opvielen of iets in me teweegbrachten werd mijn intuïtie weer wakker.

Bij de intervisie raakte ik geïnspireerd door verhalen van anderen. Ook leerde ik meer door de vragen van anderen over de theorie die we aangereikt kregen. Ik heb er balans en rust door hervonden, ben meer in mijn hart dan in mijn hoofd gekomen en kan beter voorkomen om weer uit balans te raken. Dat doe ik door het maken van wekelijkse planningen waarbij lummelen ook waardevol is, dagelijks vooruitkijken naar wat de volgende dag het meest belangrijke is (top 3) en terugkijken naar hoe dat is gegaan en wat fijne (leer)ervaringen waren. Dat gaat me helpen bij het onderzoeken welke werkplek en nieuwe rol mij energie geven en te ervaren welke dingen mij een “yes-gevoel’ geven

by Sara Massaut, senior programmanager on Shofukan Coaching
Hoe zoek je werk na 14 jaar te werken bij dezelfde organisatie?

Mijn zelfvertrouwen is sterker geworden. Het is voor mij nu duidelijk wat ik wil gaan doen, mijn 'why' (waarden) durf ik veel meer te laten zien in mijn netwerk. De kracht van netwerken heb ik in dit traject ervaren. Ik heb ook kunnen accepteren dat niet alles precies gaat zoals gepland. De combinatie van 1-op-1 en groepssessies vond ik prettig, om mijn plannen echt in de wereld te zetten. Aanrader voor mensen die een burn-out hebben gehad, maar ook voor mensen die even wat extra ondersteuning nodig hebben om weer hun weg te vinden.

 

by Gonnie Hulshof, Gemeente Rotterdam on Shofukan Coaching
Voor iedereen die uit balans is geraakt en in vaste gedragspatronen zit opgesloten

Ik wilde graag succesvol reintegreren in mijn functie en daarbij oude valkuilen vermijden. Ik heb geleerd om mijn grenzen aan te geven en ruimte te maken voor kwetsbaarheid. Ik ben nu eerlijker over wat ik allemaal tegelijk op mijn bord kan hebben met gewoon zeggen dat ik iets niet weet of dat ergens onzeker over ben. Ik voel me niet schuldig als ik tijd voor mezelf maak als de spanning op het werk oploopt. Ik wil verder werken aan hoe ik mijn creativiteit in mijn werk kwijt kan.

 

by John Vos, Gemeente Rotterdam on Shofukan Coaching
Combinatie van zakelijkheid en spiritualiteit

Wat het me het meest aansprak was combinatie van zakelijke, aardse zaken en spiritualiteit, gericht op belang van de werkgever en werknemer. Door zelfonderzoek en beroepsoriëntatie heb ik een goede kijk gekregen op waar mijn passie ligt. Via niet voor de hand liggende wegen netwerken en oriënteren heeft mij veel inzichten en interessante gesprekken opgeleverd.

by Terra Hensema on Shofukan Coaching
Voor mensen die dichter bij hun eigen motivatie willen komen

 

Ik ben geactiveerd om er echt op uit te gaan en dingen te doen; naar bijeenkomsten over voor mij relevante onderwerpen, veel netwerken en me bijvoorbeeld aansluiten bij een klimaatgroep. Hierdoor heb ik echt kunnen ervaren wat ik leuk vind en betere keuzes kunnen maken, in plaats van hier alleen maar over na te denken. Ik heb geleerd meer rust te mogen nemen en te vertrouwen op mijn oordeel. De combinatie van zakelijkheid en spiritualiteit sprak mij aan.

by Eric Bos, St. Zuidwester on Shofukan Coaching
Vernieuwde energie en plezier in mijn werk

In het coachingstraject heb ik kritisch naar mijzelf kunnen kijken en daar lering uit getrokken. We hebben de blik gericht op de toekomst. Ik kan me met vernieuwde energie en plezier op mijn werk focussen. Daarvan profiteer niet alleen ik maar ook collega’s, cliënten en de organisatie. 

by Saskia, werkzaam in de Rechtspraak on Shofukan Coaching
Coaching als een katalysator

De coaching werkte voor mij als een katalysator. Ik ben trots op mijn werk, op het werk dat ik aanlever en op mijn senioriteit. Ik ga gemakkelijker contacten aan en neem weer initiatieven. Ik heb mijn netwerk uitgebreid, het vuur is blijvend aangewakkerd. Geschikt voor professionals die vastgelopen zijn in hun werksituatie, daar verandering in willen brengen, maar niet weten hoe.

by Evita de Roode, presentatrice ZZP / projectleider SKVR on Shofukan Coaching
Inzicht in kwaliteiten, persoonlijke waarden en expertise

Ik heb minder last van stress en kan nu meer werken vanuit balans en persoonlijke kracht. Ik weet beter waar mijn persoonlijke waardes en arbeidskansen liggen. De toegevoegde waarde heeft geleid tot professionalisering, ik kan beter aangeven waar mijn kwaliteiten liggen en wat mijn expertise is. Ook van de zzp-mogelijkheden heb ik veel opgestoken.

 

by Marianne Kalter, Gemeente Rotterdam on Shofukan Coaching
Hoofd en hart verbinden

Ik heb leren begrenzen en mijn beperktere energie goed leren inzetten. Ik ben meer hoofd en hart gaan verbinden en inzicht gekregen wat voor mij belangrijk is en welke activiteiten mijn leven extra kleur geven. Voor iedereen die behoefte en lef heeft om inzicht te krijgen in eigen ontwikkeling en energiehuishouding.

Page 1 of 6:
«
 
 
1
2
3
 
»