Wie kan er beter vertellen wat je aan onze diensten kunt hebben dan onze klanten?

Hieronder staan een aantal korte reacties van deelnemers aan onze trajecten verzameld.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Shofukan Coaching
Average rating:  
 75 reviews
 by M. Vlessing
Meer openheid en rust

Dankzij het coachingstraject met Tini heb ik meer rust gekregen om na te denken over mijn toekomst en ik spreek daar ook opener over met mensen uit mijn werkomgeving en daarbuiten. Daarnaast ben ik een interessant opleidingstraject gestart dat me hopelijk verder helpt in mijn carrière. M. Vlessing

 by Vita Hellenberg Hubar
Van onzekerheid en negatieve gedachten naar rust en zelfvertrouwen
De enorme twijfel en onzekerheid over mezelf en de negatieve gedachten die non-stop door mijn hoofd gingen  werkten als een negatieve spiraal. Ik was mezelf constant aan het vergelijken. Af en toe naar buiten om daar samen te wandelen en de wandelkaarten te bespreken maakte voor mij wel echt een verschil. Juist die paar sessies in een prachtig wandelgebied werkte voor mij extra goed.  Tijdens de wandelcoaching kon ik mezelf even echt helemaal laten gaan en alles voelen. Ik zie nu weer mijn sterke kanten en dappere kracht. Ik ben weer blij met mezelf en wie ik ben en wat ik doe. Ik heb zin in mijn vervolgstoppen. Tini heeft mij in contact gebracht met een aantal werkgevers die mij wat konden vertellen over hun werk, iets wat mij ook interesseert.Ik ben weer gaan genieten van de mooie en kleine dingen om mij heen, omdat ik de rust heb gevonden in mijn leven en in mijn hoofd.

 by David Vos
Deze loopbaancoaching heeft mijn rug weer ge-recht

“Met een kromme rug kun je niet recht denken.

Deze loopbaancoaching heeft mijn rug weer ge-recht”

 

 by Ghislaine Keyzer
Graag meer van de verdiepingscursus wandelinspiratiekaarten!

Na de theoretische verdieping naar buiten! Coaching buiten met en in de natuur, wat weer andere openingen biedt dan het gesprek aan de tafel. Als extra of in plaats van, want volledig en verdiepend was het  zeker. In een mooi gezelschap op weg met Tini als trainer die ons liet zien hoe werkelijk om je heen te kijken en de verbinding te leggen tussen wat je in de natuur tegenkomt met eigen vraagstukken. Niet zomaar een gesprek tijdens een wandeling. Mooie inspiraties en werkvormen. Graag het vervolg!

 by Shalini Kalika
Voor iedereen die te veel in zijn hoofd zit

 

Wat mij het meeste aanspreekt in de loopbaancoaching is de verbinding tussen mijn hoofd en hart. Het inzicht dat ik in gesprek met iemand even kan uitzoomen, de tijd kan nemen om te reageren en ook eerlijk kan aangeven als iets onprettig aanvoelt. Ik kan dichterbij mezelf blijven, mijn zelfvertrouwen is toegenomen en ik heb nu tools bij het omgaan met situaties waarin ik overruled word. Ook het in contact komen met interessante netwerkcontacten spreekt mij aan. Een aanpak om voor meer rust te zorgen en mijn eigen pad te volgen.

 

 by Vera Butter, Gemeente Rotterdam
Het gaat om zelfvertrouwen en ruimte innemen

Ik voelde al een tijd alsof ik vast zat. Ik wilde concreet werken aan inzicht in mijn valkuilen en hoe ik daarmee om kan gaan. Samen met Tini ben ik wijdere perspectief gaan onderzoeken. In de sessies met Tini kwam ik tot de kern van wat ik wil en hoe ik in het leven wil staan. Ik ben me nu veel bewuster van ‘de communicatie die je geeft is de communicatie die je krijgt.’ Valkuilen op werk zijn ook valkuilen in mijn privé leven. Het gaat om zelfvertrouwen, ruimte in nemen, vanuit je ‘why’ leven, denken in termen van overvloed. Tijdens de coaching was er een juiste balans tussen persoonlijke ontwikkeling en praktische toepassingen.

 by Janka Dekker, directeur Marketing4Results
Wandelinspiratiekaarten bieden verrassende inzichten

Vanuit Marketing4Results geven wij de wandelinspiratiekaarten als attentie aan onze relaties. Omdat ondertussen heel Nederland aan de wandel is en je gesprekskring relatief beperkt is, bieden deze kaarten gespreksstof die kan leiden tot verrassende inzichten van beide kanten. Maar ook straks als alles hopelijk weer ‘normaal’ is, kun je deze kaarten perfect gebruiken om een bepaald thema aan te snijden met je partner, vrienden, collega’s of klanten. Bij ons liggen ze in ieder geval standaard op kantoor, zowel om te geven als om zelf te gebruiken in privé en zakelijke situaties. En als je weet dat de opbrengst na aftrek van kosten wordt gedoneerd aan een groenproject, snijdt het mes helemaal aan alle kanten!

 by Ad Muller
Ontwikkeladvies Nederland leert door

“Iedere reis begint met de eerste stap” Ik heb in september 2020 gebruikt gemaakt van het ontwikkeladviestraject ‘Nederland leert door’ gesubsidieerd vanuit de overheid. Tini was al snel in staat om ‘de vinger op de zere plek te leggen’ zo ook bij mij. Zij heeft mij uitgedaagd om uit mijn comfortzone te stappen en op een andere manier naar de wereld te kijken om daarmee open te staan voor verandering. Ik heb ook met wandeling onder begeleiding van Tini meegelopen waar wij in een bijzonder inspirerende omgeving met gebruik van haar wandelkaarten nieuwe inzichten hebben verkregen. Tini is een prachtig open mens, die op een subtiele manier je een positieve duw in de rug geeft, ik kan haar dan ook van harte aanbevelen!

 by Gerda Visser, Flip Monday
Voor je het weet lokt ze je zomaar uit je comfortzone

In korte tijd heeft Tini me super op weg geholpen met praktische tips en verhelderende vragen en inzichten. Echt een aanrader! Voor je het weet, lokt ze je zomaar uit je comfortzone en kom je in beweging. Bijvoorbeeld tijdens een inspirerend wandelevent of originele groepsactiviteit. Verrassend veelzijdig. De locatie is ook een pareltje: een Japans (!) cultureel centrum in een sfeervol historisch schoolgebouw met karakteristieke details. Een prachtige plek midden in Charlois. #topper #ontwikkeladvies #Shofukancoaching

 by Norwin Mingaars, Schiphol Group
Rotterdams mentaliteit en levenservaring rondom Japanse cultuur

Tini heeft met haar praktijk een veilige haven gecreëerd waarin je je welkom voelt om openhartig je verhaal te delen. Haar cursisten komen uit een hele brede kring van werkende mensen met elk hun unieke uitdagingen. Tini combineert een aanstekelijke eigenwijze Rotterdamse mentaliteit met haar grote levenservaring rondom de Japanse cultuur. Deze combinatie was voor mij de doorslag om bij haar een loopbaantraject te volgen, waar ik met veel voldoening op terug kijk.

Page 1 of 8:
«
 
 
1
2
3
 
»