Wie kan er beter vertellen wat je aan onze diensten kunt hebben dan onze klanten?

Hieronder staan een aantal korte reacties van deelnemers aan onze trajecten verzameld.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Shofukan Coaching
Average rating:  
 66 reviews
by Norwin Mingaars, Schiphol Group on Shofukan Coaching
Rotterdams mentaliteit en levenservaring rondom Japanse cultuur

Tini heeft met haar praktijk een veilige haven gecreëerd waarin je je welkom voelt om openhartig je verhaal te delen. Haar cursisten komen uit een hele brede kring van werkende mensen met elk hun unieke uitdagingen. Tini combineert een aanstekelijke eigenwijze Rotterdamse mentaliteit met haar grote levenservaring rondom de Japanse cultuur. Deze combinatie was voor mij de doorslag om bij haar een loopbaantraject te volgen, waar ik met veel voldoening op terug kijk.

by Yamina on Shofukan Coaching
Doorstromen en toekomstig ondernemerschap

Ik heb mezelf beter leren kennen door persoonlijke coaching. De groepsbijeenkomsten zijn top, ik leer veel van andere cursisten. Mijn focus ligt nu  op solliciteren naar een andere functie die beter bij mij past en op toekomstig ondernemerschap en daarin stappen maken. Dit coachingstraject is interessant voor mensen die willen doorstromen en niet zo goed weten hoe ze het moeten aanpakken.

 

by Jacqueline Beelen, PHC Europe BV on Shofukan Coaching
Eigen koers varen, in alle rust en ruimte en daar tijd voor nemen

Voor mij was er de afweging tussen “blijven en gaan”. Een moeilijke keuze waarbij ik de innerlijke strijd tussen bang zijn en durven aan moest gaan. Ik zie nu dat ik destijds tegen een grens aan zat en misschien zelfs wel op “omvallen” stond. Het heeft mij als zowel de organisatie vermoedelijk behoed voor erger (ziekteverzuim). Een aanrader voor mensen met loopbaanvragen die bereid zijn om op zichzelf te reflecteren. Voor mensen die een coach zoeken die in staat is om krachtig en vanuit de actuele context steeds oefeningen aanbiedt die ertoe doen.

by Ulrike on Shofukan Coaching
Energieker aan het werk en meer balans

Er is meer balans tussen werk en privé. Mijn thuis is heel belangrijk en daar geniet ik nu meer van. Er is in de coaching tijd en ruimte om bij zaken stil te staan. Uiteindelijk bleek het ook een plaats waar ruimte was voor rouw en verdriet. Ook hebben we samen kunnen kijken waar nog meer de oorsprong van mijn werkethiek vandaan komt.  Juist door ook af te wisselen met momenten van rust te nemen, kun je energieker aan het werk. 

by Clemens den Boer on Shofukan Coaching
Als je behoefte hebt aan een nieuwe stap in je werk en die zelf niet durft te nemen

Voor iedereen die behoefte heeft aan een nieuwe stap in het leven en die stap zelf niet durft te nemen. Ik heb dingen uitgeprobeerd, die ik heel eng vond en die me heel veel stress opleverden, maar die ik wel graag wilde. Zonder de coaching had ik wellicht niet doorgezet. Na het traject ga ik verder met de communicatiestrategie voor mijn eigen bedrijf en blijf ik mezelf ontwikkelen om minder perfectionistisch / veeleisend naar mezelf of naar het leven te zijn en meer rust te nemen.

by Vivian Vegter on Shofukan Coaching
Loopbaancoaching is vertraging om tot mezelf te komen

Loopbaancoaching is vertraging waar ik tot mezelf kan komen en weer richting kan geven aan mijn gedachten. Je zeilt samen. Tini zit aan het roer maar geeft je regelmatig het roer in handen, je geeft het roer weer terug en dit loopt als een samenwerking vloeiend in elkaar over. Wat is anders nu? Ik ben rustiger geworden omdat ik duidelijker heb welke waarden ik belangrijk vind in mijn werk. Ook heb ik meer vrede met hoe het nu (nog) is. Dat maakt het mentaal nu een stuk gemakkelijker om dingen te ondernemen. Dat te weten maakt me sterker als ik solliciteer maakt me bewuster waar ik op solliciteer. Het besef is ontstaan dat het verkennen van nieuwe werkveld(en) een belangrijk deel is van het proces. Ik heb handvatten gekregen over wat ik kan ondernemen om mezelf verder te oriënteren.

by Chantal Prins, SKVR on Shofukan Coaching
Voor Iedereen die onrust ervaart op gebied van loopbaan of tegen nieuwe levensfase dilemma’s aanloopt

Na de loopbaancoaching tel ik meer mijn zegeningen. Ik luister naar mijn gevoel, accepteer mijn grenzen en maak me minder druk om de volgende stap en plannen vanuit angst. Als ik ‘plan’ is dat omdat het iets is wat leuk is en energie geeft. Ik realiseer me dat ik niet perfect ben, goed is goed genoeg. De fysieke oefeningen brachten mij terug naar mezelf en ook de creatieve oefeningen vond ik heel waardevol.

by Linda, Gemeente Rotterdam on Shofukan Coaching
Passende werkomgeving en meer zelfvertrouwen

Door het traject heb ik zicht gekregen op wat er bij mij past, welke werkomgeving en werkzaamheden. Door de coachingsgesprekken en methodieken heb ik meer zelfvertrouwen gekregen.

by Martin Kreft, VVE 010 on Shofukan Coaching
Extra hulp bij richting geven van je loopbaan, een duwtje in de rug om doelen te behalen

Ik wilde voor mezelf een richting geven aan hoe ik meer voldoening in mijn loopbaan kon krijgen. Er achter komen wat mijn passie is en hoe ik dit in mijn werk kan implementeren op korte en lange termijn. Door coaching ben ik me bewust van mijn gedragspatronen en de invloed op mijn dagelijkse keuzes, zodat ik er ook meer sturing aan kan geven. De oase van rust bij Shofukan Coaching in Rotterdam heeft me geholpen om echt na te denken wat ik wil.


Het meeste concrete punt waar ik nu mee verder ga is: “Ik ontwerp en maak meubels en zelf voorzienende Tiny Houses. Ik gebruik mijn reizen en dagdromen voor inspiratie.” De start van mijn Tiny House is inmiddels begonnen.

by Emine Cakirai, Gemeente Rotterdam on Shofukan Coaching
Zit ik op mijn plek? Loopbaancoaching biedt inzicht en duidelijkheid

Moet ik mijn koers veranderen? Geef ik genoeg mijn grenzen aan? Past deze organisatie bij mij? Wat maakt mij gelukkig? Wat zijn mijn waarden en komen deze terug in mijn huidige werk en de organisatie? Ik geloof dat loopbaancoaching vooral interessant is voor mensen die op zoek zijn naar inzicht en duidelijkheid rondom de eigen loopbaan. Daarin is het wel handig dat je durft. Dit kunnen echt kleine stapjes zijn maar ik denk dat dit programma je ook kan helpen te gaan doen. De omgeving sprak mij ook aan, oase van rust midden in Rotterdam. Het allerbelangrijkste wat ik nu anders zie is dat nu mijn eigen keuzes maak wat betreft mijn geluk. Ergens mee stoppen of een andere weg inslaan voelen niet direct meer aan als falen.

Page 1 of 7:
«
 
 
1
2
3
 
»