Verdiepingscursus wandelinspiratiekaarten

 

Heb je de wandelinspiratiekaarten al in huis of ben je benieuwd hoe je er goed en grondig mee kunt werken?

Wil je jezelf op een creatieve en originele manier persoonlijke ontwikkelen. Ben je graag buiten, ook in je werk? Wil je je eigen innerlijke kompas aanspreken en je eigen stijl in je werk ontdekken? Wil je op een inspirerende en praktische manier werken met de wandelinspiratiekaarten? Verdiep je dan in twee dagen met deze inspirerende kaarten.

Wat levert deze cursus je op?

  • Inzicht en verdieping in het werken met de wandelinspiratiekaarten
  • praktische opdrachten aan de hand van de thema’s: creativiteit, verwondering en schoonheid, kracht en energie, samenwerken, ontwikkelen, rust en bezinning en natuurlijk leiderschap
  • werken met groepen, in intervisie en wandelcoaching
  • theoretische achtergronden vanuit het boek Natuur Werkt

Hoe werkt het?

De cursus bestaat uit veel praktische opdrachten en oefeningen om je te verdiepen in het werken met de kaarten. Door uitwisseling en samenwerking ga je je eigen stijl hierin ontwikkelen. Tijdens de cursus krijg de wandelinspiratiekaarten aangeboden incl. het boek Natuur Werkt. Tussen de sessies krijg je huiswerk mee rondom jouw persoonlijke vragen in je werk en de bovenstaande onderwerpen.

Waar?

De cursus wordt gegeven op onze inspirerende locatie in Rotterdam. Voor het oefenen in de natuur gaan we in de middag naar een buitengebied Johannapolder en Rhoonse Grienden op 10 minuten rijden van onze locatie.

Trainer

De cursus wordt gegeven door de maker van de wandelinspiratiekaarten Tini van de Wetering. Samen met Judith Zadoks schreef zij het boek Natuur werkt, inspiratie voor de ontwikkeling van mensen en organisaties. Tini heeft als auteur, coach en trainer veel ervaring met creatieve processen, ontwikkelen en begeleiden van groepen.

Tini van de Wetering

Tini van de Wetering

Investering

De investering van deze tweedaagse is 750 euro excl. BTW, inclusief het boek Natuur Werkt en de wandelinspiratiekaarten, inclusief biologische lunch. Heb je de kaarten al in huis? Dan is je investering 720 euro excl. BTW. Heb je de kaarten en het boek al in huis dan betaal je 690 euro excl. BTW.

Aanmelden:

Heb je interesse? Wacht niet te lang en meld je hier aan.

Data cursus:

  • 28 mei en 2 juli (nog 1 plaats beschikbaar)
  • 24 september en 5 november (plaatsen beschikbaar)