Keuzes maken die ertoe doen: een richting voor je bedrijf, ander werk, meer rust of gezondheid, minder stress en perspectief voor de toekomst. Shofukan coaching helpt je bij de zoektocht naar jouw eigen oorspronkelijke verhaal. In een wereld vol beweging helpen wij je balans te vinden vanuit vertrouwen en rust.

Tini van de Wetering

Tini van de Wetering

Tini van de Wetering

Ik help hoogopgeleide professionals – werkzaam in organisaties of als ondernemer – die worstelen met het stellen van grenzen en het aangaan van risico’s, voor zichzelf of in hun team. Samen stoffen we af wat je in je loopbaan hebt laten liggen, zodat je keuzes kunt gaan maken die ertoe doen. Er waait een frisse wind door je hoofd. Je neemt op een natuurlijke manier de leiding en hebt het lef je koers te verleggen. Je gaat de dingen doen waarvan je weet dat je ze moet doen: dat brengt rust en balans in je werk èn in je leven… Je hebt je plek gevonden en bent daarmee een voorbeeld voor anderen!

Kijk hier voor mijn complete profiel.


Ghislaine Keyzer

Ghislaine Keyzer

Ghislaine Keyzer

Soms is er een geheel nieuw perspectief nodig. Dan moeten nieuwe keuzes gemaakt worden, bijvoorbeeld vanwege (ernstige of chronische) ziekte. Verlies aan vertrouwen; het gewone leven van vroeger is er niet meer. Het feit dat ik zelf ernstig ziek ben geweest, heeft mij een grondig begrip gebracht voor mensen in een soortgelijke situatie. Ik ben deze ervaring steeds meer gaan gebruiken in mijn praktijk. Ik werk – wanneer nodig – samen met specialisten op medische en arbeidsdeskundige terreinen.

Marcel Jongmans

Marcel Jongmans

Marcel Jongmans

Als Enthousiasmeur maak ik mensen enthousiast over zichzelf, de organisatie waar ze voor werken en voor nieuwe ideeën. Daarom maak ik mensen ook graag enthousiast over Shofukan en maak ik, daar waar kan, gebruik van deze prachtige locatie. Bijvoorbeeld om voor mensen een dagdeel personal branding te verzorgen. Of (management)teams mee te nemen in een wereld die morgen anders is dan gisteren. Op een plek waar alles op een positieve manier even stil staat en luistert naar nieuwe mogelijkheden.

Shofukan locatie

De unieke locatie van Shofukan biedt rust en ruimte. Een prachtige dojo voor trainingen, vergaderingen,sportieve activiteiten, meditaties en groepsbijeenkomsten. En een droombibliotheek/vergaderruimte. Juf Jacqueline is een ruimte voor zakelijke ontmoetingen. De Japanse en tuin het theehuis voegen de Oosterse sfeer toe. De achtertuin is een inspirerende plek voor de lunch of om in groepen te werken.