Een teamcoachingstraject als dit zorgt voor het verleggen van perspectieven. Eens op een andere manier naar de zaken kijken. Klopt alles? Is alles in harmonie? Waar niet? Wat moeten we daarmee? Wat moet ìk daarmee? Af en toe de tijd nemen om jezelf onder te dompelen in iets compleet anders dan de waan van elke dag. Even op de reset-knop drukken. En je vervolgens bewust zijn wat die reset betekent voor jou en je omgeving - waarna je het lef nodig hebt om daar dan ook de juiste beslissingen op te nemen.
— Magdaleen, teamleider

De ontwikkeling van teams is als een spiegel voor de organisatie. Wanneer het ‘gesmeerd’ verloopt ziet een organisatie dat ook terug in de uitstraling, omzet en de ontwikkeling van het bedrijf. Shofukan coaching helpt teams om zich te ontwikkelen zodat zij substantieel iets bijdragen aan een bedrijf.

Afgelopen jaren hebben wij onderzocht hoe mensen prettig (samen-) werken, betere resultaten behalen en minder vaak ziek zijn. Resultaten: minder controleren, minder urenregistraties, minder vergaderen en een eigen werkindeling. Maar dan zijn we er nog niet: medewerkers willen zich ontwikkelen. Samen met u willen wij teams naar een volgende fase van ontwikkeling begeleiden: geen ‘vaardigheden’ van buitenaf, maar ontwikkelen van binnen uit.

 Teamcoaching

Uw vragen en wensen vormen het uitgangspunt van het teamcoachingstraject. Naast de onderstaande thema’s, versterken we de teamspirit door wandelcoaching met het team of creatieve, ontspannen of fysieke teamworkshops.

  • Veranderingen in het team of het het formeren van een nieuw team
  • Individuele en gezamenlijke inspiratiebronnen
  • Ziekmakers en energiegevers
  • Leiderschap en ondernemerschap in het team
  • Stip aan de horizon, uitgewerkt in fases
  • Verschillen en uitdagingen bespreekbaar maken

Shofukan Coaching onderscheidt zich door:

Een team van geregistreerde senior loopbaan-, outplacement, teamcoaches & trainers (NOLOC, Stichting Register) die zichzelf permanent ontwikkelen en scholen. Zij bieden een professionele mix van ziel en zakelijkheid. De unieke en rustgevende locatie biedt meerwaarde voor coaching. Inspirerende literatuur voor coaching kunt u vinden in de bibliotheek van Shofukan. Shofukan Coaching beschikt over een breed regionaal en landelijk netwerk via werkgeversorganisatie VNO NCW.

 Investering

Wilt u een prijsindicatie? Vul dan hieronder uw gegevens en vraag in voor een (gratis) oriënterende afspraak.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

One Response to Teamcoaching

  1. Een teamcoachingstraject als dit zorgt voor het verleggen van perspectieven. Eens op een andere manier naar de zaken kijken. Klopt alles? Is alles in harmonie? Waar niet? Wat moeten we daarmee? Wat moet ìk daarmee? Af en toe de tijd nemen om jezelf onder te dompelen in iets compleet anders dan de waan van elke dag. Even op de reset-knop drukken. En je vervolgens bewust zijn wat die reset betekent voor jou en je omgeving – waarna je het lef nodig hebt om daar dan ook de juiste beslissingen op te nemen. Magdaleen, teamleider