Working Lab Sessions

In een Working Lab sessie zien jouw nieuwe ideeën, plannen en projecten voor het eerst het daglicht. Ze zijn nog pril zijn, maar hebben potentie. Een Working Lab sessie daagt je uit om je ideeën eindelijk eens aan de wereld te tonen en uit je comfortzone te stappen.

Dat is spannend. Dat vraagt durf en lef. In een Working Lab krijg je de ruimte om je idee, wens, of innovatie te presenteren. En de mogelijkheid om daarmee te experimenteren, vragen te stellen en een nieuw netwerk te verbinden met het plan. Je krijgt 45 minuten om je plan of idee te delen en je publiek te voorzien van ervaring of informatie. Gasten worden geïnspireerd, je plan krijgt een boost en in een ‘durf te vragen-sessie’ krijg je wat je nodig hebt.

Wil je deelnemen?

Wil je je idee of plan graag delen, dan ben je van harte welkom. De voorwaarde is dat je anderen inspireert en openstaat voor feedback. Je publiek bestaat uit mensen die bij Shofukan Coaching een traject volgen (en zelf ook als spreker worden uitgenodigd), wilde ganzen (deelnemers van allerlei pluimage op zoek naar inspiratie) en een CEO, deskundige of professional.