Share →

Met een groep Office Suppliers het bos in, hoe zou dat zijn? Niet zo maar een bos. Een bos in de stad Rotterdam. Een bos met omgevallen bomen, beschutting, zacht mos, planten in de knop en onverwachte dieren en plekjes. De groep, variërend in leeftijd en afkomst, heeft camera en dictafoon bij zich. Hun opdracht: maak binnen 30 minuten  opname in beeld en geluid. Thema: hoe kan lopen – het buiten zijn, de natuur, het bos – jullie helpen in de onderlinge samenwerking? Wat wordt jullie volgende stap binnen het team?

Er kwamen verrassende beelden uit. Hieronder een compilatie van de beelden:

[nggallery id=1]

Een samenvatting uit de evaluatie:

  • “Afscheid nemen van oude patronen, laten afsterven in het water.”
  • “We bedekken (sneeuw) nu te veel en spreken het niet uit.”
  • “Er zijn prachtige knoppen in de bloei (talenten), alleen die moeten we wel zien en blijven voeden (inspiratie).”
  • “We hebben een kleurrijk team waarbij de structuren ons helpen om tot de kern te komen.”
  • “We hebben nog een lange weg te gaan, waarbij balanceren (ondernemerschap) elkaar ondersteunen heel belangrijk is.”
  • “De volgende stap van het team wordt: het geheel is groter dan de som der delen.”

We coachen elkaar. Het mooie mensen project van Shofukan Coaching daagt ons uit echt die dingen te doen die buiten onze comfortzone liggen, waar we bang voor zijn. Vooroordelen smoren we in de kiem: ‘is te duur, niet realistisch, dat kan ik niet, dat kunnen wij niet, daar is geen budget voor”, ze houden ons niet langer tegen.”

“De maandelijkse ontwikkel- en inspiratiebijeenkomsten (teambuildingactiviteit) door Shofukan Coaching in Rotterdam brengen ons een stap verder. We komen steeds dichter bij onze eigen natuur, en dat levert energie op, rustmeer klanten en mooie projecten. Het is mooi dat een stad ook zo veel verrassend groene plekken te bieden heeft.