Ik heb nogal veel drukte in mijn hoofd. Een sessie buiten, levert vrijwel direct ontspanning op. Ik merk dat er dan meer rust in mijn hoofd komt, waardoor er ruimte is om dingen uit de natuur op te merken. Mijn ervaring is dat ik op zulke momenten in staat ben om hele andere dingen te bedenken dan wanneer ik achter een bureau zit. Het heeft mij inspirerende inzichten opgeleverd met betrekking tot hoe ik mijn carrière verder vorm wil geven.
— Ryanne Tieman
Waarom naar buiten gaan zo bevrijdend kan zijn:
Tijdens de wandeling met Shofukan Coaching heb ik geleerd om los te laten. Door letterlijk los te laten waar je mee rond loopt voel je je na zo’n wandeling gelijk een stuk lichter. De omgeving hielp enorm mee om de opdrachten die je kreeg direct te kunnen ervaren. Zelfs de regen was geen bezwaar om deel te nemen. Juist eerder een motivatie dat zo’n wandeling ook werkt met slecht weer!
– E. de Roode, SKVR, Freelance presentator
 • Ben je vaak aan het piekeren?
 • Zit je hoofd vaak vol?
 • Ben je vaak gespannen en kritisch?
 • Wil je meer tijd en ruimte voor dingen die echt belangrijk zijn voor je?

Wandelcoaching

Wandelcoaching helpt je om minder te piekeren, meer rust te ervaren en meer voor jezelf te kiezen. Je ontdekt jouw persoonlijke manieren van succesvol omgaan met je kritische houding.  Je leert je hoofd te ontspannen. Een frisse neus, helder kunnen denken, meer ruimte voelen, niet ingeklemd tussen vier muren. Weg van kantoor, collega’s en bazen, of misschien wel van je huis.

In de natuur zitten antwoorden. Wil je links of rechts en waarom? Wil je liever dat bospad op of de polder in? De antwoorden zullen je zelfinzicht vergroten en daarmee bijdragen aan wat je wilt bereiken. Praten én ontspannen bewegen: de meest complete aanpak. Je ontdekt ìn je kritische houding je talenten. Dat is voor velen een onverwachte en opluchtende wending!

 • Je ontdekt jouw persoonlijke manieren van succesvol omgaan met je kritische houding
 • Je ervaart de weldaad die de natuur je biedt
 • Je durft voor jezelf te kiezen en keuzes te maken
 • Je stelt op een gezonde manier grenzen
 • Je voelt je meer zeker, ontspannen en energieker
 • Je ontdekt wat je dieperliggende drijfveren en waarden zijn
 • Je maakt  je eerste stappen naar werken vanuit zelfcompassie en lef

Het wandelcoachingstraject bestaat uit een combinatie van creatieve, praktische en buitensessies. Aandacht, ontspanning en beweging geven je inspiratie en creativiteit. Wandelend door regio Rotterdam z’n mooiste natuurgebieden raak je los van je vaste gewoontes en patronen en krijg je inspiratie om een volgende stap te zetten in je werk of in je leven.

‘Walk your talk’

Het wordt veel gezegd: walk your talk! Wat betekent het nou eigenlijk? Wat betekent het niet? Kijk naar het onderstaande filmpje hoe anderen hun pad aan het volgen zijn. Zij gingen samen op pad in de Rhoonse grienden. Leer van ze door te zien welke successen, missers en lessen zij hebben geleerd.

Wil je meer regie over je eigen werk en je leven? Wil jij jouw eigen natuur meer laten zien? En jouw eigen authentieke pad bewandelen? Meld je dan aan voor wandelcoaching bij Shofukan Coaching.


 

2 Responses to Wandelcoaching Rotterdam

 1. […] Wandelcoaching Rotterdam […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.