Share →

natuur-werktZoek je een origineel kerstcadeau? De natuur biedt een prachtige spiegel voor mensen en organisaties als het gaat om kracht, groei, overleving, samenwerking, rust, schoonheid en creativiteit. Contact met de natuur zorgt bovendien voor contact met je eigen natuur, levenskracht, met als effect meer vitaliteit, creativiteit en effectiviteit. Natuur werkt! slaat een brug tussen ervaringen in de natuur en ontwikkelingsprocessen van mensen en organisaties. Het is bedoeld voor coaches, trainers, managers, adviseurs en andere geïnteresseerden, die nieuwe invalshoeken zoeken in hun werk of leven en zich willen laten inspireren door de natuur. Steeds meer bedrijven zien de positieve effecten van wandelcoaching op stressreductie, ziekteverzuim en burnout. De creatieve en ondernemersgeest wordt buiten meer geprikkeld dan binnen.  Koers bepalen gaat makkelijker als je het letterlijk voor je ziet; kiezen voor een richting en lopen naar je doel.

E-book Natuur werkt

Het E-book Natuur Werkt (t.w.v. € 13,99) is nu beschikbaar via Bol.com. De hardcover is bijna uitverkocht.

Wil je het E-book gratis ontvangen? Stuur dan hieronder een reactie over hoe de natuur je kan helpen, hoe coaching daarin een rol speelt en welke problemen de natuur in werk kan oplossen. Drie mensen krijgen het boek voor kerst thuis gestuurd!

2 Responses to Kerstcadeau E-book ‘Natuur werkt’, voor coaches, trainers en managers

  1. Waarom de natuur werkt: de natuur ont-spant en verfrist, fijne ‘conditie’ om naar je vraagstuk te kijken. De natuur biedt heel wat voorbeelden en metaforen van en voor leven, vergankelijkheid, vernieuwing, beweging en stroming. In de natuur kom je letterlijk al in beweging. ☘

  2. Ben Hoogendoorn schreef:

    Goedenavond,ik geef toe…..het is ruim na Kerst dat ik deze site ben opgegaan en ja …..ik ben zelfs geen coach.Wat doe je hier dan en dan nog onbeschaamd om een gratis E-book vragen,dat moet wel iemand zijn die er echt meer van wilt weten!!Al het bovenstaande klopt,ik ga zeer waarschijnlijk de natuurcoach opleiding volgen bij Smaragd Opleiding van Yoke de Wilde,en omdat ik via via op internet ook bij jullie site uitkwam is de interesse snel gewekt,momenteel ben ik hovenier en dus veel buiten/natuur met een voorliefde voor *het groen*van Japan(tuin-Ikenobo Ikebana)Ik heb zelfs 1 proefles gevolgd bij Mw.vd Wetering,de ligging van Shofukan is voor mij ongunstig,aangezien ik niet uit de buurt van Charlois kom zodat het bij een proefles is gebleven.Graag ontvang ik alsnog het bovenstaande E-boek,kennis is macht,nietwaar??

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.