Share →

het roer omNa 19 jaar in het bankwezen gaat nu het roer om. John gaat echt wat anders doen. Dus: het roer om. John: “Opeens paste ik niet meer in de organisatie? Schrikken, want het is zo’n negatief oordeel, ook al kwam het niet onverwacht”. Coaching en tijd voor mijzelf gaven mij de tijd om echt eens kritisch in de spiegel te kijken. Wat wil ik nu? Wat leer ik van het verleden? Wanneer was ik in mijn kracht en wanneer wrong het? De verleiding door te gaan in de branche was groot. De wijze zin “als je blijf geven wat je altijd hebt gegeven, blijf je krijgen wat je altijd hebt gekregen”, bleef maar in mijn hoofd rondzingen. Op dezelfde weg doorgaan was niet de oplossing. Door de tijd te nemen kwam ik los van mezelf opgelegde ambities, het gestreelde maar ook gekwetste ego. En de angst om buiten de boot te vallen. De angst werd minder en ik zag dat ik zoveel van mezelf. En opeens was er geen moeten meer. Natuurlijk, de schoorsteen moet wel roken, maar wat is de speelruimte? Welk risico ben ik bereid te nemen? En wat ligt er in de mogelijkheden? En wat als ik een opleiding volg?

Netwerken

Ik ben veel gaan netwerken. Mensen waren bereid om naar mij te luisteren en mij ook feedback te geven. Zij gaven mij ook een kijkje in hun keuken. De opleiding tot jobcoach is zo interessant en ik leer zoveel nieuwe dingen. Ik heb weer het enthousiasme van jaren geleden.

Blanco pagina

Mijn nieuwe werkgever durft het aan om iemand aan te nemen met een afwijkend profiel. Kom maar op met de blanco pagina!

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.