Share →

P1200695

“Op mijn 65ste doe ik geen dingen meer waar ik geen zin meer in heb.” Een beetje laat.

Het nieuwe jaar met nieuwe uitdagingen is begonnen. In het Designmuseum in Gent kwam ik dit prachtige kastje tegen. Een mooie verzameling bonte lades. Elk met een verhaal en geschiedenis. In de chaos toch orde. Stel je voor dat elk laatje een afspiegeling van je leven zou zijn, wat stop je dan in die laatjes? Wat zou er dan op die laatjes staan? De prachtige Italiaanse film La grande Bellezza van regisseur Paolo Sorentino laat op een schitterende manier het leven van ‘bla, bla, bla’ zien en de essentie van begin en einde. De ‘grote’ schoonheid van het leven vergeten we zo vaak. Hoofdrolspeler Toni Servillo: “op mijn 65ste doe ik geen dingen meer waar ik geen zin meer in heb.” Een beetje laat. Ik hoop voor jou dat je vóór je 65ste dingen doet die er toe doen. Dat er prachtige dingen in die laatjes komen en dat je ze ook af en toe open doet. Dit jaar wil ik één van mijn laatjes vullen met nog meer naar buiten gaan in coachingstrajecten met mijn klanten. Op de agenda staan daarom voor januari: de Rhoonse Grienden. Buiten zijn en werken aan vraagstukken versnelt, geeft letterlijk lucht en zuurstof en brengt je vraag in beweging.
Als jij de inhoud van jouw laatjes wilt delen, of laatjes wilt openen die meer zijn dan de buitenkant, of ze wilt ontdekken met mij? Meld ze bij mij! Ik werk aan een project: 100 keuzes in werk die er toe doen. Als jij keuzes gaat maken, krijg je bovendien een leuke verrassing!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.