Share →

Van een coachklant:

een boom van een vrouw Ik ga op training met het werk. Dit keer een ‘agressietraining’.  Mijn manager is er ook bij. Dat voelt niet veilig. Gek eigenlijk, een training die gaat over veiligheid en daarbij voel ik mezelf niet veilig. De trainer vraagt aan mij een situatie te vertellen, ik kwam er niet helemaal uit. Mijn manager nam het van me over. Ik sla op slot en ik klap dicht. Ik word een heel klein onzeker meisje en stap in de trein van:

“zie je wel,  ik doe het niet goed, ik ben dom, ik kan het niet”.

Ik ga in mijn herinnering terug naar de lagere school. De sommen snap ik niet en de reactie van mijn vader helpt hier ook niet bij. Mijn lichaam verstijft. Ik voel letterlijk een zware steen op mijn maag en mijn keel klapt dicht. Door mijn lichaam aandacht te geven, toestemming,  uit te spreken, wordt het minder en kan ik er bij blijven. Als ik dat pad achterlaat, voel ik een enorme kracht en leegte. Kracht van een boom die staat. Als ik zo in de wereld sta, heb ik veel te bieden.

  • Ik ben zelfstandig, speels, krachtig en vol vertrouwen
  • Ik ben puur en rustig
  • Ik ben er
  • Ik voel het respect en de  verbinding met de omgeving.

Dit is de uitwerking van een coachsessie, wil jij dit ook ervaren? Neem contact met me op voor een gratis proefsessie.