Share →

Podcasts persoonlijke ontwikkeling en natuurPodcasts zijn niet meer weg te denken in deze tijd. Luisteren naar interessante verhalen en achtergronden tijdens je werk, het koken, wandelen, hardlopen of in de auto. Niet meer de verplichte kost op de radio maar luisteren wat jou interesseert en delen wat voor jou van belang is. In dit blog een aantal interessante podcasts over de persoonlijke ontwikkeling en de natuur.

Persoonlijke ontwikkeling

Goede gesprekken

Om de twee weken gaat Lex Bohlmeijer voor De Correspondent in gesprek met een inspirerend persoon met een bijzonder verhaal. Een podcast over de diverse onderwerpen zoals de klimaatcrisis, inclusiviteit, muziek, topsport, burn-out en rouw.

Goed werk

Arie Boomsma gaat in gesprek met Japke D. Bouma, Ben Tiggelaar en tal van andere gasten. Over bullshitbanen, vergaderen= doodgaan in zaaltjes, het afschaffen van functioneringsgesprekken en het begluren van je medewerkers. De loopbaanswitch van Sacha de Boer, werken voor het geld en de valkuilen van thuiswerken. Erg inspirerend en komisch!

Inspiratie uit de natuur

Terug naar de natuur

Club Groeneveld en Sublime nemen je mee in gesprek met leermeesters, ondernemers, directeuren en initiatiefnemers die tijdens een wandeling in de natuur vertellen over hun zoektocht naar een betekenisvol leven in een robuuste en weerbarstige wereld. Gesprekken over leiderschap, organisatie, groei, haast, ecologisch tempo, ruimte maken, ondernemerschap, pionieren. Met als doel verrijking van de kijk op het leven.

Groene oren

Leuke geïmproviseerde interviews met planten, bomen en dieren zoals de nachtzwaluw, gentiaanblauwtje, hazelmuis en zandhagedis. Een podcast van Staatsbosbeheer.

Win het boek Natuur Werkt of een wandelinspiratiekaartenset

Ken jij een leuke podcast over persoonlijke ontwikkeling en de natuur? Stuur de tip en je motivatie voor 30 mei hier op en maak kans op het boek Natuur Werkt of de wandelinspiratiekaartenset.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.