Vertrouwen geven, confronteren en inspireren. De combinatie van vaardigheden, inspiratie en verbinden van inzichten helpt bij het zoeken naar nieuwe mogelijkheden. Shofukan Coaching helpt mij op integere wijze om mijn drijfveren te herontdekken en om drempels te verlagen.
— J. van Buuren, Rabobank

Wat wil ik nou ècht?

 • Hoe kom ik erachter wat mijn passie is?
 • Ik wil iets anders, maar ik weet niet wat?
 • Hoe kan ik meer voldoening halen uit mijn werk? Mijn werk is saai…
 • Ik weet het vaak goed voor anderen, ik zorg goed voor anderen, maar voor mijzelf…?
 • Hoe haal ik meer plezier uit mijn werk en mijn leven?
 • Ik wil meer inspiratie, rust en ruimte in mijn werk.

Wanneer deze vragen en wensen je bezighouden, raden wij je aan het ‘passietraject’ te volgen.

Je ervaart waar jouw ‘vuur’ ligt en ontdekt mensen met passie en bevlogenheid, zaken en dingen die je inspireren in je werk en daarbuiten. Belemmerende overtuigingen laat je achter je. Je rekt jouw ‘comfort zone’ steeds verder op en ziet hiervan de resultaten. Je weet jouw toegevoegde waarde (’twinkeling’) te vertalen naar werk en de organisatie. Aan het einde van het traject kun je je passie aanwijzen; je hebt je passie ontdekt.

Natuur

We gebruiken de natuur als leermeester en inspirator: op stap naar buiten, je hoofd in de frisse wind. Door letterlijk te bewegen, maak je ruimte in je hoofd. Opdrachten uit het boek ‘Natuur werkt’ helpen je hierbij.

Wat levert het passietraject op?

 • weten waarvoor je staat en wat je bezielt
 • een balans tussen lichaam, hoofd en hart
 • meer vitaliteit, minder stress en minder snel ziek
 • meer plezier en zin in werk
 • het ontdekken van jouw eigen kracht en mogelijkheden
 • een concreet, systematisch plan voor de volgende stap

Duur passietraject

Het bijzondere aan het passietraject is dat je een lastige vraag (‘Wat is mijn passie? Wat wil ik nou ècht?’) in zeer korte tijd heel concreet beantwoord krijgt. Het traject beslaat 7 sessies van 1,5 uur.

Meld je hieronder aan voor een (gratis) oriënterende afspraak.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.